Product was added to cart

Termeni și condiții

Politica de confidentialitate
Vizitați site-ul companiei noastre, Green Break SRL, companie ce deține brandul Gregory's în România  (denumită în continuare "Gregory"), acceptați practicile descrise în această politică de confidențialitate și acordul pentru colectarea, utilizarea și transferul datelor cu caracter personal în condițiile din această politică de confidențialitate. Toate articolele trimise la www.gregorys.gr ("Site") sunt colectate, gestionate și întreținute de Gregory's.

Cadrul politicii de confidențialitate
Datele personale colectate în cursul operării Site-ului sunt folosite exclusiv pentru a asigura o comunicare sigură și fără probleme a utilizatorilor cu Gregory's. Confidențialitatea conținutului acestora este păstrată și nu este transmisă sau comunicată (divulgată) unor terțe părți, cu excepția cazurilor în care transmiterea sau dezvăluirea este solicitată printr-o dispoziție legală expresă. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal colectate în contextul funcționării Site-ului intră sub incidența Legii 2472/1997 "privind protecția persoanelor fizice de la prelucrarea datelor cu caracter personal" și a Legii 2774/1999 "privind protecția datelor cu caracter personal în sectorul telecomunicațiilor "după caz. Utilizatorul are toate drepturile care decurg din legile menționate mai sus, cum ar fi drepturile de acces, patch-uri și ștergeri. Gregory's nu este responsabil pentru termenii de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal care se aplică altor site-uri la care se referă site-ul nostru sub formă de link-uri.

 

Notificarea posibilelor modificări ale politicii de confidențialitate
În contextul îmbunătățirilor continue ale site-ului nostru și al adăugării de noi funcții și servicii, Gregory's poate procesa și / sau modifica această politică de confidențialitate. Orice modificare prin intermediul alertelor lui Gregory, utilizatorul și autoritatea locală, în cazurile prevăzute de lege.

Colectarea de date cu caracter personal, inclusiv adresa de e-mail

Dacă alegeți să utilizați produsele și / sau serviciile pe site sau să obțineți informații suplimentare prin intermediul acestuia, utilizatorul poate fi rugat să furnizeze următoarele informații: numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon. De asemenea, pot fi solicitate informații statistice care pot duce la servicii mai bune și mai personalizate pentru utilizator. Informațiile furnizate sunt înregistrate în bazele de date ale site-ului web manual sau prin mijloace electronice. Site-ul Web poate completa sau modifica informațiile furnizate de utilizator cu informații de la terțe părți, cum ar fi, de exemplu, dacă adresa trimisă este incorectă.

 

Utilizarea datelor personale
Conținutul datelor dvs. personale va fi utilizat de către site-ul web pentru a furniza serviciul solicitat. Site-ul poate, de asemenea, solicita și colecta informațiile personale ale utilizatorului în următoarele scopuri:
- Trimiterea de informații despre produse noi.
- actualizări periodice pe care site-ul web le consideră interesante.
- Informații despre trimiterea produselor și serviciilor pe care le-a cumpărat utilizatorul prin intermediul site-ului.
- În scopul cercetării pieței și promovării produselor și serviciilor de către Gregory's.
- pentru utilizare internă legată de gestionarea site-ului și de îmbunătățirea serviciilor sale.
Gregory se angajează să păstreze confidențialitatea tuturor vizitatorilor de pe www.gregorys.ro și să protejeze datele personale pe care ni le puteți furniza. În special, considerăm că este important să cunoaștem modul în care tratați datele personale despre care sunteți interesați și pe care le putem primi prin acest site web și practicile de prelucrare a datelor pe care le folosim prin utilizarea internetului și a altor rețele de comunicații electronice. Utilizatorul trebuie să citească această politică de confidențialitate pentru a înțelege cum să folosească și să protejeze informațiile pe care le furnizează sau cum să le folosească și să le protejeze în viitor. Înregistrarea datelor de utilizator pentru furnizarea de servicii prin intermediul acestui site presupune acordul utilizatorului cu privire la colectarea, utilizarea și transmiterea informațiilor sale personale, în condițiile prezentei Politici de confidențialitate. Cu toate acestea, utilizatorul va fi consultat în mod expres cu privire la orice astfel de acțiune.

 

Sperăm că veți fi mulțumit de produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă nu doriți să primiți mesaje de e-mail de la Gregory și doriți să eliminați adresa dvs. de e-mail din lista de e-mail, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@gregorys.ro folosind "Cancel".
 
Colectarea datelor anonime prin intermediul site-ului
În plus față de colectarea datelor din materialele menționate mai sus, site-ul utilizează tehnologia care permite colectarea de informații despre utilizatorii site-ului. De exemplu, serverul Web verifică automat paginile pe care le vizitați, adresa IP a utilizatorului și utilizată de browserul dvs. web. Această tehnologie nu identifică informațiile personale ale utilizatorului, iar rezultatele sale sunt utilizate numai în scopuri statistice.
Site-ul conține legături către alte site-uri web. Tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru a urmări și măsura frecvența traficului către aceste linkuri. Ca și înainte, această tehnologie nu identifică informațiile personale ale utilizatorului, iar constatările sale sunt utilizate numai în scopuri statistice.

 

Despre divulgarea datelor cu caracter personal
Gregory's nu dezvăluie, vinde sau transferă datele dvs. personale terților care nu au nimic de-a face cu furnizarea serviciului, cu excepția cazului în care se prevede altfel în următoarele cazuri:
- Detaliile de contact furnizate vor fi păstrate în baza noastră de date și pot fi ocazional folosite pentru a trimite informații prin poștă sau prin e-mail despre produse și / sau servicii similare care pot fi considerate ca fiind de interes pentru utilizator. Dacă utilizatorul nu dorește să primească astfel de informații, acesta trebuie să acționeze în conformitate cu paragraful de mai sus "Anulare". În cazurile în care utilizatorul a dat consimțământul, informațiile dvs. personale pot fi comunicate altor companii aparținând Grupului lui Gregory.
- Site-ul poate partaja, transfera sau dezvălui informațiile conținute în baza sa de date și intrările de server, dacă legea, justiția sau urmărirea penală impun o infracțiune electronică pentru combaterea fraudei, pentru protejarea intereselor vitale ale utilizatorului, protecția și securitatea sau integritatea datelor sau Site-ului, luarea de acțiuni în justiție sau vânzarea, fuziunea, reorganizarea sau dizolvarea lui Gregory's. Site-ul informează utilizatorul că orice transfer sau divulgare a datelor sale personale se face în conformitate cu legile statului.
După caz, înainte de divulgarea datelor cu caracter personal către terți, site-ul web încheie un contract cu terța parte pentru obligația de a lua toate măsurile necesare pentru a proteja datele cu caracter personal primite și pentru a respecta legislația națională.

Legături către alte site-uri
Site-ul poate conține link-uri care se referă la site-uri care nu aparțin lui Gregory. Aceste linkuri sunt furnizate numai pentru comoditatea utilizatorului și nu implică nici o aprobare sau acceptare a conținutului sau a activităților acestora, a managerilor lor sau a oricui se leagă de administratori. Site-ul nu controlează aceste link-uri și nu este responsabil pentru politica lor de date și confidențialitate. Vă încurajăm să consultați Politica de confidențialitate înainte de a utiliza paginile web sau să nu furnizați informațiile dvs. personale.

Lege aplicabilă
Acest contract este supus legislației din România. Orice dispută care decurge din această politică de confidențialitate este supusă jurisdicției și domeniului instanțelor din București.

Comunicare
Site-ul web salută orice comentarii cu privire la această politică de confidențialitate. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la această politică sau la orice alt serviciu furnizat, puteți contacta Gregory's prin e-mail la info@gregorys.ro.
Pentru ca utilizatorul să-și exercite drepturile de informare, acces și obiecții (articolele 11, 12 și, respectiv, 13 din Legea 2472/1997), acesta poate contacta ofițerul responsabil al companiei la adresa info@gregorys.ro.

Corectarea, modificarea sau ștergerea informațiilor și a elementelor
Gregory's îi permite utilizatorilor să corecteze, să modifice, să suplimenteze sau să șteargă datele și informațiile trimise la www.gregorys.gr. Dacă alegeți să ștergeți o informație, departamentul va acționa pentru a șterge aceste informații direct din fișierele sale. Pentru protecția și securitatea utilizatorului, Gregory's va încerca să se asigure că persoana care face modificările este de fapt aceeași persoană ca utilizatorul. Pentru a accesa, a schimba sau a șterge datele dvs. personale, pentru a raporta probleme legate de funcționarea site-ului sau pentru a face orice întrebări, vă rugăm să contactați Gregory's prin www.gregorys.gr sau prin e-mail la adresa de e-mail info @ gregorys.ro . Schimbarea sau corectarea datelor dvs. personale poate fi făcută și prin pagina de înregistrare a site-ului www.gregorys.ro. Rețineți că vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, dar protejarea parolei de pe site-ul nostru web depinde de dvs.
Gregory's își rezervă dreptul de a modifica acești termeni de utilizare prin afișarea acestora pe www.gregorys.ro.
Abonarea la și / sau utilizarea serviciilor furnizate prin www.gregorys.ro este o acceptare necondiționată a acestor termeni de utilizare.