Product was added to cart

Sprijinul nostru

Înainte de a deschide
De la alegerea locației și a designului magazinului, la identificarea și instruirea personalului, vă suntem alături pentru a vă susține. Întotdeauna! 

Deschiderea magazinului
Suntem și vă vom fi mereu alături pentru  vă ajuta să creați un grup solid de clienți, pentru a vă îndruma în sensul unui plan dinamic de marketing și pentru a vă oferi sau recomanda programe de stimulare a vânzărilor în zona dumneavoastră. Programe cu materiale de comunicare complete și documentate, elaborate de noi!

Formare inițială și sprijin continuu
Vă învățăm totul: Cum să vă dezvoltați magazinul, cum să vă gestionați finanțele și propria afacere, aspecte de marketing și de management al personalului, principii de bază privind sănătatea și siguranța alimentelor, aspecte privind funcționarea magazinului, cum ar fi pregătirea produselor, servicii clienți, metodologia de vânzări, gestionarea obiecțiilor/reclamațiilor/organizațiilor de stat și expedierea comenzilor, principiile de  comercializare și promovarea la nivel local. Poate părea dificil, însă noi vă vom învăța totul! Și tot noi vă vom sta alături pentru orice alte nevoi pe care le-ați putea avea în călătoria dumneavoastră! Punem TOT ceea ce ține de know-how la dispoziția dumneavoastră prin intermediul celor mai recente mijloace tehnologice media. 

Politica de recompensare
Prin intermediul inspecțiilor la fața locului, verificăm nivelul de calitate și serviciile oferite de magazinul dumneavoastră  și vă recompensăm!

*Mandatory Fields