Product was added to cart

Propriul tău magazin Gregory’s

Nu aveți nevoie de o pelerină pentru a deveni un supererou în propriii ochi și în ochii familiei dumneavoastră. Nu aveți nevoie decât de încredere, hotărâre și ambiție. Și o echipă de oameni mereu alături de dumneavoastră. Aveți nevoie de propriul magazin Gregory’s.
Încrederea conferită de cea mai mare rețea de cafenele și de magazine fast food din Grecia, a opta ca mărime din Europa, poate fi fundamentul solid al propriilor vise și vă poate ajuta să deveniți un real erou pentru persoanele dragi.

Iar aceasta nu este o afirmație nefondată, ci una născută din cei peste 46 de ani de experiență, din cele peste 330 magazine pe care le deținem în Grecia, în Cipru, în Germania și în Romania, și datorită celor 250.000 de clienți care aleg Gregory’s în fiecare zi.
Mereu alături de dumneavoastră.

Numerele impresionante sunt dovezi certe și suficiente, însă acestea trebuie completate cu ceva mult mai important: factorul uman. Fiecare magazin Gregory’s este un magazin unic, beneficiind de sprijinul nostru constant. Performanța acestuia, condițiile de angajare și profitabilitatea sunt îmbunătățite continuu. Este o afacere care combină profitul cu satisfacția profesională.

Iar acestea nu sunt doar cuvinte goale: în anul 2009, compania a fost votată Best Franchise Workplace (cel mai bun loc de muncă într-o franciză), iar în anul 2008 a fost desemnată rețeaua cu cea mai bună organizare internă (Best Internal Organisation), în vreme ce directorul executiv al companiei, Vlassis Georgatos, a fost de două ori votat, în anul 2010 și în anul 2015, cel mai bun Conducător al unei francize (Best Franchise Leader). În plus, din anul 2011 până în anul 2016, compania a fost premiată anual în cadrul premiilor anuale pentru francize, în toate sectoarele de activitate ale acesteia, de la valoarea produselor (în anii 2011 și 2012, Premiul pentru produsul cu cel mai bun raport calitate-preț - Best Value for Money Product), acțiuni de marketing (în anul 2014, premiul pentru cea mai bună campanie de marketing - Best marketing campaign) la cea mai bună atitudine orientată spre client (în anul 2013, premiul pentru Franciza cu cea mai bună orientare spre client - Best customer oriented franchise și în anul 2016 premiul pentru Cea mai fidelă rețea - Most loyal network).

Cu alte cuvinte, succesul magazinelor Gregory’s nu este o întâmplare. Iar aceasta face ca investiția să aibă un real succes!

Fii partenerul nostru!

Dacă vrei să lucrezi alături de noi și să devii membru din marea familie Gregory's, completează formularul de mai jos sau contactează-ne la +40 756 309 003.
Ne vom bucura să te cunoaștem!

*Mandatory Fields