Product was added to cart

Responsabilitatea socială a companiei

În această perioadă dificilă, Gregory’s recunoaște efortul zilnic al multora dintre concetățenii noștri de a-și satisface nevoile primare, pe care mulți dintre noi le consideră deseori de la sine înțelese. Din păcate, pentru mulți dintre concetățenii noștri, chiar și obținerea meselor zilnice este o luptă.
De aceea, Gregory’s sprijină activ organizația non-profit „Boroume”, ajutând la reducerea risipei de alimente și la combatere foametei. Donăm asociației „Boroume” și altor organizații locale peste 500.000 de miniporții de mâncare  pe an, pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor alimentare ale concetățenilor noștri. Considerăm că, astfel, avem o contribuție mică la susținerea și consolarea unora dintre conaționalii noștri aflați în dificultate.
Protecția mediului înconjurător este o activitate care ne privește pe toți și, drept recunoaștere a datoriei pe care o avem față de comunitate, aici la Gregory’s investim în protecția mediului înconjurător și în gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și a resurselor naturale. În același timp, încercăm permanent să dezvoltăm propria performanță de mediu prin implementarea de noi programe privind mediul înconjurător.
•    reciclarea hârtiei: recipiente dedicate pentru debarasare amplasate în birourile noastre, ulterior trimise unei companii de reciclare.
•   reciclarea cernelii și a tușului: recipiente dedicate pentru debarasare amplasate în birourile noastre, ulterior trimise unei companii de reciclare.
•    reciclarea becurilor: recipiente dedicate pentru debarasare amplasate în birourile noastre, ulterior trimise unei companii de reciclare
•    consumul de energie în birurile noastre este monitorizat îndeaproape
•    În vederea debarasării  deșeurilor de la sediile companiei noastre, colaborăm cu firme de gestionare alternativă a deșeurilor, precum: AFIS pentru reciclarea bateriilor și Appliances Recycling SA pentru reciclarea deșeurilor electrice și electronice.
•    ori de câte ori este posibil, deșeurile din magazine sunt sortate.
•    reciclăm grăsimea/uleiul folosit/ă la gătit
•    în anumite magazine este implementat un program pilot pentru reciclarea zațului de cafea espresso, pentru producerea de biomasă, prin intermediul Biorecycling Ltd.
•    informăm continuu angajații din birourile și magazinele noastre și promovăm conștientizarea de către aceștia privind aspectele de Management al mediului înconjurător și de management adecvat al deșeurilor.