Product was added to cart

Gregory's

Magazine cu băuturi răcoritoare răspândite în întreaga Grecie (și nu numai!), astfel încât să aveți mereu unul lângă dumneavoastră. Pentru că la Gregory’s “este mereu însorit”!


Începuturile


În anul 1972, Grigoris Georgatos deschide ceea ce avea să devină primul magazin Gregory’s în suburbia Dafni din Atena. Cu ajutorul celor mai bune ingrediente, al rețetelor – tradiționale și unice totodată, al atenției acordate detaliilor și, mai presus de toate, al zâmbetului, primul său magazin a devenit un punct de referință pentru dezvoltarea ulterioară a rețelei de cafenele.
De atunci, rețeaua Gregory’s a continuat să se dezvolte. Astăzi, deține peste 360 magazine în Grecia, în Germania și în Romania, fiind al 9-lea lanț de cafenele ca mărime din Europa.
Suntem în domeniu de 48 de ani și numărătoarea continuă

48 de ani mai târziu, Gregory’s înseamnă peste 250.000 de clienți mulțumiți care vin aici în fiecare zi să-și încarce bateriile. Gregory’s oferă o gamă largă de plăcinte tradiționale, de sandvișuri delicioase, o cafea bună și sucuri proaspete, servite întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Gregory’s vă oferă poftă de viață pentru tot restul zilei.

De ce să alegeți Gregory’s

Materia primă selectată cu meticulozitate, rețetele tradiționale cu tușa noastră personală, create de o echipă de cercetare și de dezvoltare specializată și faimoasa cafea Gregory’s, mereu îmbunătățită grație sugestiilor noi – acestea reprezintă cea mai bună garanție a unei experiențe unice pe care o oferim clienților noștri în fiecare zi. Însă, toate acestea nu ar fi complete fără experiența și disponibilitatea angajaților noștri instruiți, mereu gata să satisfacă cererile clienților cu un zâmbet pe buze și cu voie bună.

Calitatea ridicată a ingredientelor noastre de bază, a produselor finale și a personalului de servire sunt garantate în cea mai bună modalitate posibilă de Sistemul nostru privind calitatea alimentelor și managementul siguranței, conform standardelor internaționale ISO 9001:2000 & ISO 22000:2005.