Product was added to cart

Domenii de activitate

Gregory’s Bakery

În anul 2013, Gregory’s și-a lărgit conceptul, îmbogățindu-și linia de produse prin crearea concept store-ului Gregory’s Bakery. 

Primul magazin Gregory’s Bakery s-a deschis în cadrul gării Piraeus Urban. Astăzi, brutăriile Gregory’s Bakery se găsesc în Attica și pe insulele grecești Naxos și Rodos.

Brutăriile Gregory’s Bakery oferă toate produsele Gregory’s, inclusiv cafea, băuturi, plăcinte, sandvișuri și salate, însă adăugând multe alte elemente la gama de produse, cum ar fi pâine proaspăt scoasă din cuptor și alte produse coapte, precum și dulciuri și produse de patiserie, printre care: plăcinta cu ciocolată, plăcinta cu portocale, torturi și deserturi individuale. 

 
Gregory’s Micro  

Stilul de viață modern și ritmurile rapide ale vieții cotidiene au dictat crearea unui nou concept store Gregory’s: Gregory’s Micro. 

Aceste noi concept store-uri, lansate în anul 2014 sunt amplasate în benzinăriile EKO și BP, în colaborare cu Hellenic Petroleum SA. Scopul acestora este de a oferi cafea și mâncare la pachet clienților care se opresc aici pentru alimentare. Acestea oferă gama completă de băuturi Gregory’s și o selecție de plăcinte Gregory’s, dulciuri, sandvișuri și salate ambalate.